+385-1-4636-930

Usluge

Digitalizacija dokumenata

Trebate li brzo i djelotvorno rješenje za digitalizaciju papirnatih obrazaca i dokumenata? Integraciju papirnatih dokumenata s postojećim ili novim informacijskim sustavima? Imamo rješenje! Digitalizirani papir i pametna olovka, tablet forme (iOS i Android) ili kombinacija obaju rješenja omogučit će brzu transformaciju i integraciju svakog procesa koji koristi formulare te papir i olovku u postojeći informacijski sustav ili izgradnju novog informacijskog sustava. Ovo rješenje idealno je u mnogim situacijama od vođenja zapisa, provođenja audita i anketiranja preko uzimanja anamnestičkih podataka do terenskog prikupljanja podataka, ugovaranja i naručivanja. Izravno slanje podataka s papira u pozadinski informacijski sustav, u trenutku stvaranja zapisa, omogućuje optimizaciju poslovnih procesa i bolje korištenje poslovnih resursa. Papir i vlastoručni potpis još uvijek su nezamijenjivi u mnogim situacijama, ovim rješenjem omogućena je trenutna digitalizacija zapisa s papira te slanje i pohranjivanje podataka u informacijski sustav. Rješenja temeljena na ovoj tehnologiji brzo se razvijaju i implementiraju, a obuka korisnika gotovo da nije potrebna.

SAP, Oracle, PeopleSoft i Salesforce

Korisnicima SAP, Oracle, PeopleSoft, Salesforce ali i drugih enterprise informacijskih sustava omogućujemo razumijevanje struktura podataka kao i pristup podacima pohranjenim u tim sustavima kroz razumijevanje metapodataka i međupovezanosti aplikacijskih objekata. Svojim pristupom kao i uporabom odgovarajućeg alata omogućujemo da samostalno, brzo i jednostavno steknete cjeloviti uvid i ekstrahirate podatake pohranjene u svojim informacijskim sustavima. Omogućit ćemo prikaz odnosa među podacima, prikaz hijerarhije aplikacijskih modula, definiranje i vizualiziranje područja interesa, eksport područja interesa u potpune modele podataka za ERwin, PowerDesigner i Rational System Architect sustave kao i izvoz metapodataka u CSV i XML obliku za korištenje u drugim sustavima. Razumijevanjem i dokumentiranjem struktura podataka skratit ćete vrijeme istraživanja i razvoja te tako osigurati uspjeh svojih ETL, BI, data warehouse i integracijskih projekata omogućujući bržu i pouzdaniju isporuku, smanjujuči troškove i podižući produktivnost.

Inovativna rješenja

Naše usluge protežu se od izrade arhitekture poslovanja, analize poslovnih potreba, modeliranja poslovnih procesa, dizajna i implementacije informacijskih sustava ili proširenja postojećih sustava pa sve do pružanja operativne podrške radu informacijskih sustava. Razvijamo mobilne i web aplikacije bilo kao samostalna rješenja bilo integirana s postojećim IT sustavima. Svojim klijentima omogućujemo pristup najnovijim i najprimjerenijim tehnologijama, koje omogućuju ostavarenje postavljenih ciljeva istovremeno dajući novi, poticajni, impuls poslovnom napretku naših klijenata. Naša su rješenja prisutna u raznim područjima uključujući proizvodnju, petrokemijsku industriju, trgovinu, energetski sektor, zdravstvo, bankarstvo, javnu upravu, ministarstva i ICT industriju na primjer – kako u zemlji tako i u inozemstvu.

Cloud rješenja

Pružamo cjelovitu podršku prilikom izrade ili migracije IT sustava u cloud okolinu što rezultira optimizacijom IT resursa i značajnim smanjenjem operativnih troškova. Cloud rješenja omogućuju primjenu i dostupnost IT rješenja odmah, bez kapitalnih ulaganja u računalnu i prateću opremu, izgradnju podatkovnih centara i zapošljavanja specijalista za pojedine tehnologije. Pardus pruža usluge od izrade strategije tranzcije iz klasične IT okoline u cloud okolinu, konfiguriranje IT resursa u oblaku sukladno potrebama te prijenos postojećih aplikacija u cloud – ovim postupkom značajno se smanjuju operativni troškovi IT infrastrukture, a korisnici cloud rješenja plaćaju samo one resurse koje doista koriste. Naše usluge kreću se u rasponu od platformskih rješenja (email server, disk prostor, arhiviranje podataka, messaging, baze podataka itd) do aplikativnih sustava.

Razvoj IT sustava

Kada standardna IT rješenja ne zadovoljavaju potrebe naših klijenata razvijamao cjelovite IT sustave ili moderniziramo postojeće. Pri razvoju IT sustava primjenjujemo metodologiju koja se sastoji od četiri faze: procjene, projektiranja, razvoja i uspostave novog sustava. Faze procjene i projektiranja obuhvaćaju široku suradnju s krajnjim korisnicima i tehničkom ekipom klijenta, pri čemu se u svrhu upoznavanja, definiranja i dokumentiranja poslovnih potreba te lakšeg zacrtavanja funkcionalnosti novog sustava primjenjuju postupci radionica (workshop) i tehnike brze izrade aplikacija (Rapid Application Development), a tamo gdje je to moguće i zajedničkog razvoja (Joint Application Development).

Vanjske usluge

Pružamo i usluge vanjskog razvoja (outsourcing) u raznim fazama razvoja,  implementacije i održavanja informacijskih sustava. Naša specijalistička znanja iz područja zahtjevnih IT sustava omogućuju nam da našim klijentima ponudimo stručnjake koji svojim sposobnostima i znanjem pomažu u projektima na kojima radi i kojim upravlja korisnikov tim.

Prilikom razvoja informacijskih sustava koristimo se nizom tehnologija s ciljem osiguranja optimalnog rezultata za naše korisnike. Kroz ovakvu suradnju kreiramo najbolja rješenja uporabom specijalističkih znanja i primjerenih tehnologija, kao i iskustvima stečenim u izgradnji složenih informacijskih sustava u zemlji i inozemstvu.

Adresa društva

Marohnićeva 1/1
10000 Zagreb
Tel: +385 1 4636-930
Fax: +385 1 6386-801
info@pardus.hr

Podaci o društvu

Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu
MBS 080393253, OIB 64956905359
PDV broj HR64956905359
IBAN HR7923600001101506407
Temeljni kapital od 20.000 kn uplaćen je u cijelosti

Politika privatnosti| Uvjeti korištenja.